понедељак, 24. јун 2013.

ČAROBNA FORMULA ZA VAŠE PODMLAĐENO LICE

MAGIJA IPAK POSTOJI


Uverite se i sami da magična formula za vaše lepo i podmađeno lice, ipak postoji!Tajna je čuvana hiljadama godina ali je sada došao trenutak da saznamo koja je prava formula koja će naše lice zauvek podmladiti!
Budite strpljive i u tekstu koji sledi ćemo vas uputiti u pravila upotrebe Nano kozmetike!

ŠTA JE TO NANO KOZMETIKA?

Krugovi ispod očiju, duboke bore na čelu, istaknute nazolabijalne bore, mreža oko očiju?
Zvuči poznato? Ako je tako, onda je vreme da se ktene u akciju!

Pitanje je KAKO I
ČIME?

Prema statističkim podacima, mnoge žene nisu spremne da pribegnu injekcije lepote u borbi za očuvanje svoje mladosti. Dakle, naučnici su tako aktivno radili na razvoju tehnologije i uložili milione dolara za razvoj alternativnih metoda podmlađivanja.

Nanokozmetika – je Rezultat takvih istraživanja. Ovo je novi proboj u kozmetici podmlađivanja, koji je u stanju da lagano i nežno zaustavi proces starenja i vrati vreme. Starost je neizbežan proces, ali starenje može I lagano a I lepo. Nanokozmetika omogućava da žene sa 60 izgledaju kao dame od 30 i žene u svojim 40im kao da imaju 25!

Kozmetička industrija sa prometom od 200 milijardi dolara je jedan od glavnih igrača na tržištu nanotehnologija. Učešće u kozmetičkoj industriji ima mnogo patenata koji se odnose na koncept "nanokozmetike" - pasta za zube, preparati, šamponi, za kosu, karmini, senke za oči, gelovi posle brijanja, dezodoransi, šamponi za sedou kosu i ćelavost.
Nanotehnologija se već dugo vremena koristi u kozmetici u Japanu, SAD, Evropi i Rusiji.


Poručivanje putem maila  tiande.beograd@hotmail.com


Нема коментара:

Постави коментар